16/2- Tillbaka i Chable, förändringar & Lunch m Lina & Sara

Idag var första nya jobbedagen efter ankomsten tillbaka till Le Chable. Kändes faktiskt bra att börja jobba igen. Det var en hel del som förändrats här i huset, kan man minst sagt säga. Jag har fått 8 nya tavlor, nya prydnadssaker, förvaringslådor, 4 nya ljus, en fin stol att hänga kläderna på och nya gardiner. Det var kanonbra, lyfte verkligen hela rummet. 
Så nu känns det bättre att bo i huset, känns inte så "dött" som tidigare. Även i de övriga rummen har det skett stor förändring med gardiner, förvaring, tavlor och lite prydnadssaker :) Kanonbra!!

Klockan 11.00 tog jag bussen med Madelaine till Lina. Vi käkade lunch tillsammans, himmla gott. Kycklingfile med sweetchillisås och grönsaker. Det var väldigt trevligt att få prata lite om allting som hänt i Sverige och allt som hon har gjort i Genéve. Hennes syster Sara var och hälsade på, också väldigt trevlig dam.
Efter lunchen gick jag och köpte kex till fikat. Älskar kexen i Frankrike. Speciellt dem med chocklad :)
Åkte hem vid 4 tiden, Madelaine somnade i Tramen så jag gick in på H&M en sväng och kollade läget. Inte så mycket nyheter, man får vänta tills våren börjar spira.


//Tina

 

Kommentarer
Postat av: Mamman

Inte enkelt att komma från ett prylhem, skönt att du har fått de lite ombonat så du känner igen dig. Här har dagen varit bra, fint tempo på jobbet och vattengympa därpå sedan har det bara varit en god bok i soffan och lite tv.

Vi hörs. Ha en bra dag i morgon

2009-02-16 @ 21:55:44
Postat av: Tobbe

Hittade ni brödrosten jag tror vi glömde den sidan om soffan :)

2009-02-16 @ 23:24:59
Postat av: Line

Det är mig du ska ringa :) namnet försvann visst i all sin hast :P

2009-02-17 @ 18:20:55
Postat av: Mamman

Vi väntar, vad hände i tisdags och i dag onsdag?

2009-02-18 @ 20:17:56
Postat av: Lina Svärdhagen

Elin heter min syster :P Hahaha

2009-02-22 @ 17:49:16
URL: http://misssvardhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0